SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP'de istifa depremi

MHP'de istifa depremi

07 Haziran 2021 Pazartesi - 11:51




Adana’nın köklü ailelerinden Balıkçı’ların MHP’den topluca istifa ederek CHP’ye geçeceği öğrenildi. Daha önce belediye başkanlığı da yapan Süleyman Balıkçı, MHP’den istifa ederek CHP’ye geçmişti, aynı tutumu diğer aile üyelerinin de gerçekleştireceğini açıkladı.





Gazete Adana’da yer alan habere göre, halen MHP’li Belediye Başkanı ile yönetilen Karataş’ta bundan sonra CHP’den başka partinin seçim kazanmasının mümkün olmadığını belirten Süleyman Balıkçı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Karataş ilçemiz ve yakın köylerimizden çoğunluğu AKP ve MHP’ye mensup yaklaşık 2 bin kişiyle CHP’ye katılmaya hazırlanıyoruz. Bir süre önce CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizlere CHP’ye katıldığımız için rozet takmıştı.

Genel Başkanımız bizi onore etmişti şimdi sıra bizde. 2 bin kişiyle CHP’ye üye oluyoruz. Bundan sonra Karataş’ta CHP’den başka partinin iktidarı olmayacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap