SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP'de istifa depremi! Topluca istifa ettiler

MHP'de istifa depremi! Topluca istifa ettiler

25 Nisan 2020 Cumartesi - 12:35




Çorum Kargı'da MHP ilçe başkanlığına yapılan atamaya tepki gösteren MHP'li belediye meclis üyeleri partilerinden istifa ettiler.





Çorum'un Kargı ilçesinde MHP'li Belediye Meclis üyelerinin tamamı partilerinden istifa ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı Belediye Meclis Üyeleri Murat Ulaşır, Mustafa Özenir ve Ayhan Özdemir, MHP Çorum İl Başkanlığının Kargı İlçe Başkanlığına yaptığı atama sonucunda partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

MHP'nin Kargı Belediyesi Meclis Üyeliğini yapan üç belediye meclis üyesi tarafından ortak yapılan basın açıklaması ise şöyle;

"Değerli Kargılı Hemşehrilerimiz,Ülkemizde yapılan son yerel seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi Bayrağı altında, şahsımızı layık gördüğünüz, Kargı Belediye Meclisi Üyeliği görevimiz dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığınca, atama yoluyla, Murat Soruk’un Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı görevine getirilmesini doğru bulmuyoruz. İnandığımız yolda, davamıza zeval vermemek adına, İl yönetimiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Yönetimini kanımızca yanlış olan bu kararından döndürmek mümkün olmamıştır.


Milliyetçi Hareket Partisi’ne göstermiş olduğunuz teveccühe, teşekkürü bir borç biliriz. Bu şartlar altında, Kargı Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeliği görevine devam etmemizin mümkün olmadığını, görevimize bağımsız Meclis üyeleri olarak devam ederek siz değerli halkımızı temsil edeceğimizi, Kargılı Hemşehrilerimize bildiririz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
MHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap