SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP ve HDP için öyle bir yorum yaptı ki...Destici fitili ateşledi...

MHP ve HDP için öyle bir yorum yaptı ki...Destici fitili ateşledi...

17 Temmuz 2021 Cumartesi - 14:48




BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den Bahçeliyi kızdıracak açıklama. MHP'yi de işaret ederek, "Meclis'te tüm partilerin HDP'lilerle muhabbeti gayet iyi" dedi.





Yurt gezileri kapsamında, Çorum'a giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, burada yaptığı basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Destici,  "Meclis'te biz hariç tüm partilerin HDP'lilerle muhabbeti gayet iyi. Dışarıdan göründükleri gibi değil. Çay içiyorlar muhabbet ediyorlar" diye konuştu. Bir basın mensubunun " MHP'liler de buna dahil mi?" sorusuna ise BBP Genel Başkanı Destici "Ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor" diye yanıt verdi.

Seçim yasasının "antidemokratik" olduğunu belirten Destici, "Partilere verilen Hazine yardımı kaldırılmalı ve partiler bir araya gelerek, seçim barajını adaletli bir şekle sokulmalı. Seçim barajı o bu partinin işine geldiği şekle sokulmamalı. Bizim düşüncemiz seçim barajı tamamen kaldırılmalı" değerlendirmesini yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap