SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP’li Bulut’tan 6’lı masa tepkisi

MHP’li Bulut’tan 6’lı masa tepkisi

30 Mayıs 2022 Pazartesi - 16:28




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, 6’lı masayı eleştirerek, “Anadolu insanının zihnini bulandırıp, zihnini karıştırıp Cumhur İttifakı'nın diğer yargılarıyla karşı karşıya getirmeye çalışıyorsunuz. Bunu başaramayacaksınız” dedi.





Tokat’ta temaslarda bulunan MHP’li Bulut, bir çiftlikte muhtarlar ve çiftçilerle biraya geldi. Düzenlenen programda konuşma yapan MHP’li Bulut, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi liderlerinin oluşturduğu 6’lı masayı eleştirdi.

Sivas katliamının yaşandığı dönemde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun belediye başkanı olduğuna dikkat çeken MHP’li Bulut, “Her sene Sivas olaylarının yıl dönümünde olayların asli sorumlusu gösterip 30 yıldır hakaret ettikleri, aydınlarımızı katledenlerin arasındasın diye itham edip, hakaret ettikleri Temel Karamollaoğlu'yla Cumhuriyet Halk Partisi'ni hangi irade masaya oturtmuştur? Ancak kendilerinden daha büyük bir irade oturtmuştur masaya” dedi.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ'LA KAHVALTI YAPMA HAYALİNE NE ZAMAN KAVUŞTUN?"

MHP’li Bulut, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahatttin Demirtaş'ın “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve 'Kahvaltıya geldik' derdim" sözüne İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in "Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız" şeklindeki cevabını eleştirdi. MHP’li Bulut, “Sana bu alçaklığı kim söyletiyor? Hangi iradeye teslim oldun ki daha düne kadar ben milliyetçiyim, benden daha büyük bir milliyetçi yok derken bugün “Hele bir bekleyin, hele bir sabırlı olun size gününüzü göstereceğiz. Başkan Apo'nun heykellerini ülkenin dört bir yanına dikeceğiz” diye mikrofondan eşek anırır gibi anıran Selahattin Demirtaş'la kahvaltı yapma hayaline ne zaman sen kavuştun?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap