SON DAKİKA



Haber > Siyaset > MHP 'CHP'de zihniyet değişimi olmadı'

MHP 'CHP'de zihniyet değişimi olmadı'

06 Kasım 2023 Pazartesi - 13:27




MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesine ilişkin, "CHP'de bir genel başkan değişikliği oldu, bir zihniyet değişikliği olmadı" değerlendirmesinde bulundu.





Yıldırım, "Bunların ekonomiyle, memleketle, dünyayla, insanlıkla çok fazla bir işi yok. Bunların varı yoğu HDP'nin, PKK'nın hamiliği." iddiasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla düzenlenen "Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı"nda konuştu.

AK Parti ile MHP'nin yerel seçimler için bir araya geldiğini, genel prensipleri ve kriterleri konuştuklarını, sonucun da en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını ifade eden Yıldırım, "Diğer tarafta da zillet ittifakı var. Seçimden beri bu ittifakın mensuplarında birbirleriyle ilgili karalamalar, sövmeler, aşağılayıcı cümleler kullanmalar gelenek haline geldi." dedi.

İYİ PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

İYİ Partinin misyonunun CHP'yi genelde ve yerelde iktidar yapmak olduğunu savunan Yıldırım, Meral Akşener hakkında "Hanımefendinin görevi ne kadar fazla CHP'li milletvekili çıkarabilmektir, CHP'nin belediyelerini çoğaltmaktır, görevi budur." şeklinde konuştu.

'CHP'DE ZİHNİYET DEĞİŞİKLİĞİ OLMADI'

CHP'deki genel başkan değişimine ilişkin konuşan Yıldırım, "CHP'de bir genel başkan değişikliği oldu, bir zihniyet değişikliği olmadı. Şahıslar değişti yani aynı zihniyete, aynı kanaate, aynı değer yargılarına sahip iki insan arasında değişiklik söz konusu oldu." dedi.

Özgür Özel'in konuşmasında Demirtaş ve Kavala'yı anmasına tepki gösteren Yıldırım, "İlk ağızlarından çıkan Demirtaş'tır, Kavala'dır. Bunların ekonomiyle, memleketle, dünyayla, insanlıkla çok fazla bir işi yok. Bunların varı yoğu HDP'nin, PKK'nın hamiliği. Bugüne kadar bunu yaptılar, bundan sonra da siyasetlerinde değişik bir şey olmayacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap