SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mersin'de Ali Babacan'a sert tepki! ''Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız''

Mersin'de Ali Babacan'a sert tepki! ''Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız''

16 Ekim 2021 Cumartesi - 10:18




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Mersin'de bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.





Mersin'de partisinin il kongresine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kongrenin ardından çıktığı esnaf gezisinde bir vatandaşın " Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanlış yaptınız" tepkisiyle karşılaştı. Bu tepkiye yanıt olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül'ü desteklediğini ifade eden Babacan'a vatandaş "Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma" tepkisi gösterdi.

"BEN ABDULLAH GÜL'Ü DESTEKLEDİM"

Kongrenin ardından şehir merkezindeki Zafer Çarşısı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, burada bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Babacan'ı Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında Erdoğan'a yanlış yapmakla suçlayan şahıs, sert sözlerle tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine Babacan, "Ben Abdullah Gül'ü destekledim aday olsun diye. Önce ona destek verdim, o 'Ben olmuyorum' deyince gittim Tayyip Erdoğan'a imza attım" dedi.

"TAYYİP ERDOĞAN'A YANLIŞ YAPTINIZ"

Tepkili vatandaş ise, "Ben biliyorum kardeşim. Ben AK Partiliyim. O dünya liderinin ben hayranıyım. Sizi Maliye Bakanı yaptı, Tayyip Erdoğan'a yanlış yaptınız. Binde 1 bile oy alamayacaksınız. 2023'ün galibi Tayyip Erdoğan, boşuna zorlanma" diye yanıt verdi. Vatandaş, partililer tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap