SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener'den emeklilere seyyanen zam çağrısı!

Meral Akşener'den emeklilere seyyanen zam çağrısı!

03 Mart 2024 Pazar - 13:27




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmalarını Ankara'da sürdürdü. Akşener'in gündeminde emekli maaşları vardı. Meral Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyine çıkarılması gerektiğini söyledi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde konuştu. 

Akşener iktidara bir kez daha çağrıda bulundu. Emeklilere verilecek 3 bin lira bayram ikramiyesinin 7 bin liraya çıkarılması gerektiğini söyleyen Akşener, "Emekli maaşlarına da seyyanen 11 bin lira zam yapılmalı" dedi.

Akşener, "Emekliye bu bayramda 7 bin lira vermek zorundasın sayın Erdoğan. Elalemin Suriyelisine veriyorsun. Yıllarca seni bu emekliler destekledi." ifadelerini kullandı.

"En düşük emekli maaşı da asgari ücret kadar olacak." diyen Akşener, "Bu seçim siz emeklilere birilerinin kulağını çekebilme imkanını veren bir seçim." dedi.

Akşener, CHP'yi de hedef aldı.


"CHP ile bir yol yürüdük o yolun sonunda başaramadık" ifadelerini kullanan Akşener, şunları söyledi:

"Asla bir siyasi parti de olmayacak bir saygısızlık bizim partimize yapıldı. Ankara’da her bir ilçede bizim arkadaşlarımıza el uzattılar. Öyle çalışacaksınız ki bize bu saygısızlığı yapanlara öyle bir ders vereceksiniz ki kulağını morartacaksınız."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap