SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener'den Bilal Erdoğan'ın o sözlerine yanıt!

Meral Akşener'den Bilal Erdoğan'ın o sözlerine yanıt!

31 Mayıs 2019 Cuma - 15:30




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın "Kendimizi zor tutuyoruz" sözlerine cevap verdi.





31 Mart seçimlerinde İstanbul için Ekrem İmamoğlu adına bireysel olarak da çalıştığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bayram sonuna kadar buradayım önceki seçimde de Sayın Ekrem İmamoğlu’na bireysel olarak çalışmıştım. Partim çalıştı ayrı, İYİ Parti Genel Başkanı olarak gayretler ettik o da ayrı, Bir de uzun yıllar İstanbul’da politika yapmış biri olarak da ben çalışmıştım. Aynı çalışmalarımı sürdürüyorum. Teşkilatlarımız çalışıyor” şeklinde konuştu.

İYİ Parti İstanbul İl teşkilatının kurduğu demokrasi çadırları konusuna da değinen Akşener, “Partimizin il teşkilatının kurduğu demokrasi çadırları seçmenimizle hemhal olmak açısından, vatandaşın tepkisini görmek açısından çok iyi oldu. Adı üstünde demokrasi. Demokrasiyi hatırlatıyoruz muktedirlere” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, Okçuluk Vakfı’nı eleştirdiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan kendimizi zor tutuyoruz demişti. Konuyla ilgili Cumhuriyet TV’den gelen soruya gülümseyerek cevap veren Akşener, “Malazgirt okları, Malazgirt okları” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap