SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener: Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da, bu mücadeleden dönersem namerdim, namussuzum, şerefsizim

Meral Akşener: Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da, bu mücadeleden dönersem namerdim, namussuzum, şerefsizim

11 Mart 2021 Perşembe - 12:02




İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin dün gerçekleşen grup toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.





İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin dün gerçekleşen grup toplantısında kadına şiddet üzerinden Cumhur İttifakı'nı oluşturan AKP ve MHP'ye sert sözlerle yüklendi. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, kadına şiddetle mücadele vurgusu yapmasını eleştiren Akşener, kendisinin uğradığı hakaret ve iftiraları hatırlattı.

Kendisine AKP ve MHP'den yapılan hakaret ve iftiralara karşı Erdoğan'ın kayıtsız kaldığını belirten İYİ Parti lideri Meral Akşener, buna rağmen mücadelesini sürdüreceğini, "Ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Ölsem de, öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da, bu mücadeleden dönersem namerdim, namussuzum, şerefsizim." sözleri ile belirtti.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap