SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener Mansur Yavaş kulisi Yavaş, Akşener sözleri karşısında 10 saniye sessizliğe bürünüyor

Meral Akşener Mansur Yavaş kulisi Yavaş, Akşener sözleri karşısında 10 saniye sessizliğe bürünüyor

11 Kasım 2022 Cuma - 10:04




Yazar Barış Yarkadaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili "Akşener, Yavaş’a ‘Aday olacaksanız çıkın sizi destekleyelim’ diyor, Mansur Yavaş, Akşener sözleri karşısında 10 saniye sessizliğe bürünüyor. Meral Hanım, Mansur Yavaş’ın cevap vermediğini görünce konuyu değiştiriyor" kulis bilgisi paylaştı.





Geçtiğimiz günlerde Akşener'in Yavaş'a "Cumhurbaşkanlığı adaylığını düşünüyorsanız çıkın açıklayın, biz de sizi destekleyelim" dediğini öne süren Yarkadaş, o toplantıya dair yeni ayrıntılar aktardı. 

Tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'nun konuğu olan Yarkadaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı. 

"‘Böyle bir görüşme yapmadık’ derlerse isimleri açıklarım"

Yarkadaş "Meral Akşener, bir süre önce yanında birkaç çalışma arkadaşıyla birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la görüşüyor. Yavaş’a ‘Aday olacaksanız çıkın sizi destekleyelim’ diyor, Mansur Yavaş, Akşener sözleri karşısında 10 saniye sessizliğe bürünüyor. Meral Hanım, Mansur Yavaş’ın cevap vermediğini görünce konuyu değiştiriyor. Akşener ve o toplantıya katılanlar ‘Biz böyle bir görüşme yapmadık’ derlerse kimlerin olduğunu söylerim. İYİ Parti’nin çok önemli bir ismi aradı ‘Söylediklerinin eksiği var, fazlası yok’ dedi. O yüzden bazı televizyonlara, gazetecilere ‘Böyle bir görüşme yapmadık’ derlerse isimleri açıklarım, Akşener’in Mansur Yavaş’ı aday yapmak istediği bir sır değil” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap