SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener kabine sessizliğini bozdu! 6 ismi tek tek saydı

Meral Akşener kabine sessizliğini bozdu! 6 ismi tek tek saydı

02 Mayıs 2023 Salı - 13:24




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk TV canlı yayınında Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplandı. Meral Akşener ‘kabine’ sessizliğini bozdu! Canlı yayında 6 isim birden verdi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu TekeTek canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, Millet İttifakı’nın seçimi kazanması halinde kendi listelerindeki milletvekillerinin bakan olmayacağını söyledi.

6 isim veren Akşener şöyle konuştu;

“Milletvekillerinden bakan olmayacak. Bizde Bilge Yılmaz aday değil, Birol Aydemir, Ayfer Yılmaz değil, Naci Cinisli, Hakan Sıralı aday değil, İsmail Koncul değil. 'Burada kavga çıkar mı?' diye soruluyor. Biz, 'Kim neyi alacak?' hiçbir zaman konuşmadık. Bunun sonuçlarını oylar belirler. İYİ Parti bizim öngördüğümüz gibi milletin teveccühüne mazhar olursa, birinci parti olursa o zaman başka bir kombinasyon çıkar ortaya. Bizim çıkaracağımız ve CHP'nin çıkardığı milletvekili sayısı kabineyi belirler.”

Meral Akşener ayrıca, "Sayın Muharrem İnce ve Sayın Sinan Oğan'ın aday oldukları için linç edilmeleri yanlış." ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap