SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener, belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor

Meral Akşener, belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor

01 Ekim 2023 Pazar - 14:15




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor.





Akşener, ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale'yi aday gösterdi. Bu adaylığın ardından Akşener, diğer illerde de aday tespit çalışmalarına hız verdi.

Akşener, önümüzdeki hafta başlayacak il gezilerinde belediye başkan adaylarını açıklayacağını duyurdu.

Yerel yönetimler vizyon belgesi hazırlanıyor

İYİ Parti, yerel seçimler için bir de vizyon belgesi hazırlıyor. Bu belgede, İYİ Parti belediyelerinin başta sığınmacı ve barınma problemi olmak üzere kent problemlerinin çözümüne yönelik projeleri yer alacak.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, belgede çocuklar, kadınlar ve gençler için projeler bulunduğunu söyledi.

Akburak, "Yerelde yapacağımız tüm çalışmaların hangi eksende olacağını anlatacağımız bir vizyon belgesi hazırlıyoruz. Vaatlerimizin ve nasıl bir belediyecilik hayal ettiğimizi, 'iyi belediyeciliği' anlatacağız. Çocuklar için belediyecilik, kadınlar ve gençler için belediyecilik düşünüyoruz. Yeşil belediyecilik düşünüyoruz" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap