SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mansur Yavaş suskunluğunu bozdu... Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Mansur Yavaş suskunluğunu bozdu... Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

07 Nisan 2022 Perşembe - 17:07




İsmi son aylarda cumhurbaşkanı adayı olarak geçen Mansur Yavaş son iddianın ardından suskunluğunu bozdu. Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız sorusuna cevap verdi.





İsmi zaman zaman cumhurbaşkanı adaylığı için öne çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş son olarak geçtiğimiz gün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın açıklamalarıyla gündeme geldi. Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna Mansur Yavaş tek cümleyle cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın “Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır..” çıkışı sonrası gözler Mansur Yavaş’a çevrilmişti. Söz konusu açıklamadan bir gün önce ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin iddialarla ilgili açıklama yapmıştı.

Ümit Özdağ’ı FOX TV Çalar Saat programında Mansur Yavaş’ı göreve çağırıp adayımız Yavaş’tır çıkışı kulisleri hareketlendirdi. Mansur Yavaş, Özdağ’ın çıkışı sonrası sessizliğini bozdu. Haberler’e konuşan Yavaş, tartışmaların içine girmek istemediğini belirterek, basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamanın yeterli olduğunu söyledi. Mansur Yavaş, “Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin, 5 Nisan tarihinde yaptığı paylaşımda, “Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. @mansuryavas06'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşerilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Özdağ’ın çıkışının sorulduğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Sayın Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayı olarak bir CHP'liyi önermesi güzel bir şey. Buna memnun oldum.” dedi.


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap