SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ve Akşener'e suikast uyarısı

Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ve Akşener'e suikast uyarısı

07 Haziran 2022 Salı - 13:09




Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, konuk olduğu programda Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da uğradığı linç girişimini hatırlatarak öldürülmek istendiğini iddia etti.





Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu'nun hedefte olduğunu öne sürdü. Özdağ, "Bakın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu. Ve ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti” dedi.

ÜÇ SİYASİYE SUİKAST UYARISI

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ özellikle 3 siyasi liderin dikkatli olması gerektiğini ve geçmişte de bu tarz olayların yaşandığını söyledi.

“KILIÇDAROĞLU ORADA ÖLDÜRÜLECEKTİ KILIÇDAROĞLU ŞİMDİ DAHA ÇOK HEDEFTE”

"Türkiye'de başbakanlar ve bakanlar öldürüldü." diyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılan linç girişimi önemli bir saldırıdır. Kılıçdaroğlu orada öldürülecekti. Kılıçdaroğlu şimdi daha çok hedefte" dedi.


"ESAS AZMETTİRİCİLERLE HESAPLAŞACAĞIZ"

İktidarda kirli işlere bulaşanların ve koltuklarını kirletenlerin olduğunu belirten Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu kadar başarılı olunacağı düşünülseydi evine dahi girilebileceğini anlattı.

Sağduyu çağrısında bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ: 

"Bu da Türkiye'yi ayağa kaldıracak ve bu kaoslarla beraber OHAL ilan edilerek içe kapatılacak ve muhalefet susturulacaktı. Kaos ortamından istifade etmek istiyorlar. Tarih onları yazacak, bu devlet kimsenin babasının değil. Ölümleri göze aldık, Türkiye kazansın istiyoruz. Esas azmettiricilerle hesaplaşacağız. Üç kişi hedefte; Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu. Önümüze önemli bilgiler de geldi. Kışkırtmak için perde arkasında bekleyenler var. Hızlı bir silahlanma var."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap