SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulisler hareketlendi! MHP’li Vural İYİ Parti’ye mi katılıyor?

Kulisler hareketlendi! MHP’li Vural İYİ Parti’ye mi katılıyor?

20 Mayıs 2022 Cuma - 20:55




Meral Akşener’in MHP’li Oktay Vural’ın oğlu Yavuz Vural’ın nikahına katılması kulisleri hareketlendirdi. 2016’dan bu yana aktif siyasette yer almayan Vural’ın “İYİ Parti'ye geçeceği' konuşuluyor.





Eski MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, geçen hafta oğlu Yavuz Vural’ı evlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski kurmaylarından olan Vural’ın oğlunun nikahına çok sayıda siyasetçi katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ise törene katılması siyaset kulislerini hareketlendirdi.

2016'DAN BERİ AKTİF SİYASETTE YER ALMIYOR

Halen MHP üyesi olan ancak MHP grup başkanvekilliğinden istifa ettiği haziran 2016’dan bu yana aktif siyasette yer almayan Yılmaz Vural’ın “İYİ Parti saflarına katılacağı” iddia edildi.

SİYASETE DÖNMENİN SİNYALLERİNİ VERDİ

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, İYİ Parti kaynakları ise “Vural, siyasete geçmişe göre daha sıcak bakıyor” Vural’ın “MHP’yi eleştirdiği” ve “partisiyle doku uyuşmazlığı” yaşadığını iddia ediyor.


Vural’ın kendisine yakın isimlerle, “aktif siyasete geri dönebileceğini” paylaştığı belirtiliyor. İYİ Parti kanadının ise Vural’ın “partileri çatısı altında siyaset yapmasından yana olduğu” ifade ediliyor.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0
MHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap