SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulis: Kemal Kılıçdaroğlu sitem etti!

Kulis: Kemal Kılıçdaroğlu sitem etti!

02 Eylül 2023 Cumartesi - 14:33




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki ilçe başkanlarıyla yaptığı buluşmada sitem dolu mesajlar verdi.





Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki ilçe başkanlarıyla yaptığı bir toplantıda, genel seçimlerde partisinin mesajlarının yeterince anlatılamadığına dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıda ilçe başkanlarına genel seçimlerdeki konuşmaların halka etkili bir şekilde aktarılamadığını belirterek, "Okuma kültürünü partimizde daha fazla teşvik etmemiz gerekiyor. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz gerekiyor. Eski dönemlerine hakim olmamız lazım. Bir milletvekili çıkıp 'CHP şu tarihte cami yıktı' dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi iftiralara maruz kalıyoruz. Halbuki böyle olaylar hiç yaşanmadı." şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrıca, "Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor. Bu nedenle yapacağımızı anlatamamış oluyoruz. Sahada tek bir seslilik sağlayamıyoruz." eleştirisinde bulunduğu kaydedildi.

Yerel seçimler içinse Kılıçdaroğlu'nun örgüte, "Kişiye dokunmadan yapılan siyasetin anlamı olmuyor. Bire bir görüşerek insanları kazanın." vurgusu yaptığı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap