SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Koray Aydın'dan Ümit Özdağ'a çok sert cevap: Belli ki arkasında bir el var

Koray Aydın'dan Ümit Özdağ'a çok sert cevap: Belli ki arkasında bir el var

13 Kasım 2020 Cuma - 12:53




İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Ümit Özdağ'ın 'kongreden önce il başkanlıklarına, benim çeşitli kişilerden rüşvet aldığıma dair yazılar gönderildi' iddiasına sert cevap verdi Aydın ‘’Bu işi şuurlu bir şekilde yapan birileri var" dedi.





PARTİ OLARAK ENGELLEDİK

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Ümit Özdağ'ın 'kongreden önce il başkanlıklarına, benim çeşitli kişilerden rüşvet aldığıma dair yazılar gönderildi' iddiasının doğru olduğunu ifade ederek, "Biz parti olarak engelledik, kendisi bunu yayınladı. Bu işlerin arkasında belli ki bir organizasyon var. Bu iddiaların doğru olabileceğine inanmadık" dedi.

“PARTİ KURMAYA TEŞVİK EDEN BİR EL VAR”

Aydın, “Parti kurmaların durup dururken olduğunu zannetmiyorum. Millet İttifakı’nı yıpratma üzerine kurulu bir altyapı hazırlığı olduğunu sezinliyorum. Ama bir el tarafından bol miktarda parti kurma çalışmasının yürütüldüğü anlaşılıyor. Sayın Sarıgül’ün nereden aklına geldi parti kurmak? Muharrem İnce kurar mı kurmaz mı bilmiyorum” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap