SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Koray Aydın iddialı: İYİ Parti birinci olacak, Meral Akşener'i de...

Koray Aydın iddialı: İYİ Parti birinci olacak, Meral Akşener'i de...

06 Şubat 2022 Pazar - 11:47




Koray Aydın, İYİ Parti'nin seçimde birinci parti olacağını belirterek "Liderim Meral Akşener'i de Başbakan yapacağız" dedi.





İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın seçimlerde iddialı olduklarını açıkladı. Partisinin il başkanlığı tarafından organize edilen İnegöl ilçesindeki programlara katılan Aydın, "Seçim er veya geç olur ama biz İYİ Parti olarak zaten yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Yapılacak seçimde de İYİ Parti göreceksiniz birinci parti olacak ve liderim Meral Akşener’i de Başbakan yapacağız" dedi.

"AKŞENER'İ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ"

Ülke olarak tefecilerin eline düştüğünü belirten Aydın, "Bunu görmemezlikten gelerek hiçbir şey yokmuş gibi davranmak hiçbir şey kazandırmıyor. Sonucunu vatandaşlar ödüyor, bizler ödüyoruz. Bu böyle devam etmez. Seçim er veya geç olur ama biz İYİ Parti olarak zaten yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Yapılacak seçimde de İYİ Parti göreceksiniz birinci parti olacak ve liderim Meral Akşener'i de Başbakan yapacağız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap