SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Koray Aydın Genel başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı

Koray Aydın Genel başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı

08 Nisan 2024 Pazartesi - 13:04




İYİ Parti’de Meral Akşener’in aday olmayacağını açıklaması sonrasında, Koray Aydın adaylığını resmen açıkladı.





İYİ Parti’de 31 Mart yerel seçimlerinde alınan sonuçlar sonrası hareketli günler yaşanıyor.

Genel Başkan Meral Akşener, Olağanüstü Genel Kurul yapacaklarını açıklamıştı. Akşener yaptığı son açıklama ile de Olağanüstü Genel Kurul’da aday olamayacağını belirtti.

Bunun üzerine çeşitli isimler aday olacaklarını açıklarken bu isimlerden biri de TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Trabzonlu Koray Aydın oldu.

Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Büyük Türk milleti,


Değerli İYİ Partililer,

Bilindiği üzere İYİ Parti’miz, 27 Nisan 2024 tarihinde Seçimli Olağanüstü Kurultay kararı almıştır. Bu bağlamda kararın alındığı günden bu yana milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, kurultay delegelerimiz ve partimize emek vermiş pek çok dava arkadaşımızla yürüttüğümüz istişareler sonucunda Genel Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Büyük fedakarlıklarla Partimizi kuran, bugünlere getiren, aldığı Olağanüstü Kurultay kararıyla Partimizin önünü açan ve yeniden aday olmayacağını açıklayan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyorum.

Kurucu Teşkilat Başkanı olduğum ve bir evlat gibi büyüttüğümüz İYİ Parti’mizi yeniden ayağa kaldırmak, Türkiye’ye yeniden umut olmasını sağlamak ve Partimiz için emek veren bütün dava arkadaşlarımızı birlik, bütünlük ve kardeşlik hukukuyla bir araya getirmek amacıyla; kutlu bir yola çıkmış bulunuyoruz.

Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz hayır olsun.


Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.

Adaylığımla alakalı kapsamlı açıklamayı ilerleyen günlerde gerçekleştireceğim. Açıklamamızın yeri, tarihi ve saatini sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap