SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu'ndan Karamollaoğlu'na övgü: Temel Bey bilgedir, cesurdur

Kılıçdaroğlu'ndan Karamollaoğlu'na övgü: Temel Bey bilgedir, cesurdur

07 Mart 2023 Salı - 14:47




13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Temel Bey bilgedir, cesurdur. Bu bilge Türkiye'nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor." dedi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu son kez grup kürsüsünden seslendiğini ifade ederek altılı masayı oluşturan siyasi partilerin genel başkanlarına tek tek teşekkür ederek övgülerde bulundu. 

CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Saadet Partisi'nin genel başkanı Temel Karamollaoğlu ile bitireceğiz. Temel Bey bilgedir, cesurdur. Bu bilge Türkiye'nin yolunu aydınlatmaya devam ediyor. Hepimizin iyi tanıması gereken siyasal aktördür.” dedi. 

“Grup kürsümüze veda etmek için buradayım.” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Sarayın yol arkadaşı olmak kolaydır. Orada para vardır, pul vardır. Şan vardır şöhret vardır. Haram vardır, günah vardır. Bay Kemal'in yol arkadaşı olmak ise çok zordur. Bay Kemal'in yol arkadaşı olmak ıstıraplıdır. Parası pulu da yoktur Bay Kemal'in sarayı da yoktur. Başına da her şey gelmiştir. Yine de size Bay Kemal'in yolunda yürümek gibi bir şerefi ben taşıyorum. Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için onur duyuyorum. Ne diyebilirim Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap