SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu'ndan fatura açıklaması: Hükümete geri adım attırmak istiyorum

Kılıçdaroğlu'ndan fatura açıklaması: Hükümete geri adım attırmak istiyorum

12 Şubat 2022 Cumartesi - 13:23




Elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, amacının faturasını ödeyemeyen insanların sözcüsü olmak olduğunu söyledi ve "Hükümete geri adım attırmak istiyorum" dedi.





Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Amacım, insanların faturalar nedeniyle yaşadığı derin acıya ortak olmaktı. Onların sözcüsü olmak istedim” dedi.

Sözcü'den Deniz Zeyrek'e konuşan Kılıçdaroğlu, “Ne zamana kadar ödemeyeceksiniz” sorusuna “Hükümete geri adım attırmak istiyorum. Zamlar geri alınıncaya dek faturaları ödemeyeceğim” diye cevap verdi.

'ADAY BELİRLEME ÜÇÜNCÜ AŞAMA'

Kılıçdaroğlu, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçme konusunda uzlaşan 6 siyasi parti liderinin bu akşam buluşacağı yemek organizasyonu cumhurbaşkanı adayının konuşulup konuşulmayacağı sorusu üzerine ise, "Gündemimizde bu yok. Ben şahsen bu girmem. Diğer arkadaşların da gireceğini sanmıyorum. Aday belirleme üçüncü aşama. Zamanı geldiğinde konuşulur" dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap