SON DAKİKA



Haber > Siyaset > ''Kılıçdaroğlu'na oy vermedim'' deyip, CHP'den istifa etti!

''Kılıçdaroğlu'na oy vermedim'' deyip, CHP'den istifa etti!

16 Haziran 2023 Cuma - 09:40




CHP eski milletvekili Abdüllatif Şener, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Şener ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iki turunda da CHP lideri Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini de söyledi.





Gazeteci Barış Pehlivan'ın, "CHP'den istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Şener, CHP'den istifa ettiğini ve bu istifa kararını 14 Mayıs seçimlerinden sonra aldığını duyurdu.

Şener, açıklamasının devamında "Eleştirilerimin bir partiden ya da adaydan olmakla ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

Şener, açıklamasının devamında "Eleştirilerimin bir partiden ya da adaydan olmakla ilgisi yoktur. Bir kere CHP Genel Merkezi 2. tur seçim umudu yoktu. Fark açılmasın diye mücadele ettiler.  Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı eli kolu bağlı olacaktı. Hükümet ek bütçeyi bile çıkartamayacaktı. Bu hükümet 1 yıl dayanamazdı. " ifadelerini kullandı.

 Programın moderatörü Senem Toluay Ilgaz'ın, "İkinci turda kime oy verdiniz?" sorusunu yanıtlayan Şener, şu ifadeleri kullandı:

"İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim. İkinci turda ise geçersiz oy attım."


 Barış Pehlivan'ın "14 Mayıs'ta istifa etmemişken nasıl Sinan Oğan'a oy verdiniz?" sorusunu ise Şener "Verdim" şeklinde yanıtladı.

Abdüllatif Şener'in cevabı sonrası stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap