SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu topu partiye attı: ''Ben aday olmayacağım''

Kılıçdaroğlu topu partiye attı: ''Ben aday olmayacağım''

11 Eylül 2023 Pazartesi - 10:22




Seçimlerin ardından CHP içerisinde başlayan "değişim" tartışmalarında parti içerisinden yükselen "istifa" çağrılarına "istifa yok" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu "Aday olmayacağım. Daha önce de hiç aday olmadım. Hiç dilekçe vermedim. Örgüt aday gösterdi" dedi.





Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında ikinci turda yüzde 47,82'yle kaybettiği cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor.

Son olarak Kılıçdaroğlu, 'Kendilerini mi, ülkeyi mi düşünüyorlar' başlıklı yazısında sarf ettiği sözler nedeniyle Sözcü yazarı Deniz Zeyrek'i aradı.

Gazetecinin "Koltuğu kaybetmemek için insan üstü bir çaba sergileyen Kılıçdaroğlu ve CHP'ye kızıp partisini kanıtlama çabası içine giren Akşener, 31 Mart 2024 günü siyasetçiler olarak sadece boylarının ölçüsünü alacaklardır" şeklindeki ifadesi nedeniyle "Sitem etmek için arıyorum" diyen Kılıçdaroğlu, yeniden Genel Başkanlığa aday olup olmayacağına dair soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.

Zeyrek'in aktardığına göre Kılıçdaroğlu, "Ben aday olmayacağım. Daha önce de hiç aday olmadım. Hiç dilekçe vermedim. Örgüt aday gösterdi. Yapılacak kurultayda da ben aday olmak için başvurmam, dilekçe vermem. Örgüt aday gösterirse aday olurum" ifadesini de kullandı.

Deniz Zeyrek'in Sözcü gazetesindeki yazısının tamamı için...


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap