SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu, teşkilata seslendi: Birbirini yiyen örgüt istemiyorum

Kılıçdaroğlu, teşkilata seslendi: Birbirini yiyen örgüt istemiyorum

20 Haziran 2021 Pazar - 12:07




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te partisinin toplantısında "Sürekli birbirleriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağım.” dedi.





Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te özeleştiride bulundu. Kılıçdaorğlu, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, “Biraz da özeleştiri yapalım” diyerek, “Neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Kabahat kimde? Anteplilerde mi biz de mi? Haşa! Anteplilerde böyle bir kabahat yok, kabahat bizde.” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Gazianteplilere sözüm var, ben sürekli birbirleriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağım.” açıklamasında bulundu.

KABAHAT BİZDE, EKSİKLİK VARSA BİZDE

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

“Değerli arkadaşlarım biraz da özeleştiri yapalım. Gaziantep'teyiz doğru. Milli Kurtuluş Destanlarının yazıldığı yerlerden birindeyiz. Güzel şeyler yapıyoruz. Peki, neden Gaziantep'in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor, kabahat kimde Anteplilerde mi biz de mi. Antepliler'de böyle bir kabahat yok, kabahat bizde. Eksiklik varsa bizde, yanlışlık varsa bizde. Ama bu tabloyu değiştireceğim. Halka hizmeti hakka hizmet gibi yapacağız bu tabloyu değiştireceğiz.”

SÜREKLİ BİRBİRLERİYLE KAVGA EDEN ÖRGÜT İSTEMİYORUM

Ben sürekli birbirileriyle kavga eden birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum. Kim kavga ederse kapının önüne koyacağım, kimse kusura bakmasın eğer çaba harcayacaksanız Antep orada. Gün hizmet günüdür, gün çalışma günüdür.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap