SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu talimat verdi: Bir daha böyle şeyler yaşanmasın!

Kılıçdaroğlu talimat verdi: Bir daha böyle şeyler yaşanmasın!

20 Eylül 2023 Çarşamba - 13:27




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il kongrelerinde çıkan gerginlik ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu benzer olayların tekrar yaşanmaması gerektiğini ifade etti





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, liderliğinde bir araya gelen merkez yönetim kurulunda CHP'nin geçtiğimiz günlerde tartışmaların yaşandığı il kongreleri ve kurultay süreci görüşüldü.

Yapılan toplantıda CHP liderinin gergin geçen kongrelere ilişkin "Bu görüntülerin bir daha olmaması için gerekli önlemleri alalım" dediği belirtildi.

Ayrıca  yaşanan olalar ile ilgili de konuşan parti kurmayları da "Bu genel başkanımızla ya da genel merkezle ilgili bir şey değil. ‘Blok liste mi olsun, çarşaf liste mi olsun?’ konusunda anlaşmazlıklar oluyor. Bunu kendi aralarında uygarca konuşmaları gerekiyor. Başka partilerde daha büyük kavgalar oluyor. Bir heyet oluşturulacak. Bu heyet görüntüleri izleyecek. Tanıklarla konuşulacak. Sonunda da sorumlular hakkında işlem yapılacak" görüşünü dile getirdi.

Öte yandan Cumhuriyet Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), kurultayın 5 Kasım'da yapılmasını önerdi. Bu öneri, gelecek hafta Salı günü yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında ele alınacak. 

Ayrıca CHP milletvekillerinin yeni yasama yılı için 22-24 Ekim tarihlerinde bir kampa gireceği bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap