SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu sonucu bilerek mi aday oldu? CHP'den açıklama geldi

Kılıçdaroğlu sonucu bilerek mi aday oldu? CHP'den açıklama geldi

13 Temmuz 2023 Perşembe - 09:52




Gazeteci Levent Gültekin'in seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği görüşmeyle ilgili CHP'den açıklama geldi.





Gazeteci Levent Gültekin'in seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği görüşmenin detayları gündem yarattı. Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını bile bile aday olduğunu söyledi. CHP'den o iddiaya yalanlama geldi.

GÜLTEKİN: BANA 'ADAYLIĞIMI ENGELLEYEMEM' DEDİ

Seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı bir görüşmeye ilişkin Gazeteci Levent Gültekin, dikkat çeken iddialarda bulundu. Gültekin, "Kemal Bey kazanamayacağını bile bile bu seçimde aday oldu. Bu laf bir yorum değil, bu bir bilgidir. 'Lütfen ülke için bu son bir şans,. Bu şansı heba etme' dedim. Kemal Bey bana ne dedi biliyor musun? 'Levent benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok' dedi" ifadelerini kullandı.

CHP GÜLTEKİN’İN İDDİASINI YALANDI

O iddiaya CHP genel merkezinden yalanlama geldi. CHP'den yapılan açıklamada, "Yaşandığı iddia edilen diyalog tümüyle hayal ürünüdür" denildi. Ve "Cumhuriyet Halk Partisi’nde makam ya da adaylıkları dışarıdan belirleyecek bir güç yoktur" ifadeleri kullanıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap