SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu Saadet’in iftarında içini döktü: Samimi olarak üzgünüm

Kılıçdaroğlu Saadet’in iftarında içini döktü: Samimi olarak üzgünüm

02 Nisan 2023 Pazar - 13:08




Saadet Partisi’nin düzenlediği iftar programına katılan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “seccadeli fotoğraf” hakkında yeni açıklamalarda bulunurken içini döktü.





Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “seccadeli fotoğraf” haberleriyle ilgili seccadeyi kalabalıktan ötürü fark etmediğini ifade ederken “Ben samimi olarak üzgünüm” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına 6’lı Masa’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Progromda yaptığı konuşmada Millet İttifakı’nın iktidarında hak, hukuk adaleti getireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu birlik ve beraberlik mesajı da verdi.

"SİZ SAMİMİ MÜSLÜMANLARA SIĞINIRIM"

Konuşmasının bir bölümünde son günlerde tartışma konusu haline gelen “seccadeli fotoğraf” ilgili de yeni bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, kalabalıktan ve yoğunluktan dolayı seccadeyi görmediğini ve samimi olarak üzgün olduğunu söylerken “Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim, ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Hiçbir kutsala asla saygısızlık etmem. Bu benim varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan siz samimi Müslümanlara sığınırım” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap