SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde görüşecek

Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde görüşecek

06 Haziran 2020 Cumartesi - 18:11




CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek ve fikir alışverişi yapmak üzere ilk olarak İstanbul milletvekilleriyle 9 Haziran Salı günü bir araya gelecek.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek üzere partisinin milletvekilleriyle gruplar  halinde görüşecek.  Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirmek ve fikir  alışverişi yapmak üzere 9 Haziran Salı ve 11 Haziran Perşembe günleri, gruplar  halinde milletvekilleriyle bir araya gelecek.  İlk olarak 9 Haziran'da partisinin İstanbul'dan çıkardığı 17  milletvekilini dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, ilk gün toplam 53 milletvekilinden  görüş alacak.
Kılıçdaroğlu, 11 Haziran'da öğle saatlerinde başlayacağı mesaisine,  milletvekillerini 4 grup halinde kabul edecek ve birer saat dinleyecek. Görüşmeler, Grup Başkanvekillerinin koordinasyonunda Grup Yönetim  Kurulu salonunda yapılacak.  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun milletvekilleriyle görüşmelerinde  grup başkanvekilleri ve MYK üyeleri yer almayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap