SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “mutfak” göndermesi: Sen Saray’ının mutfağındaki haramlardan bahset

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “mutfak” göndermesi: Sen Saray’ının mutfağındaki haramlardan bahset

15 Kasım 2023 Çarşamba - 16:12




Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin Genel Başkanlığından ayrılması üzerine kendisine gönderme yapan Erdoğan’a sert ifadelerle karşılık verdi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda CHP'de seçimi kaybederek Genel Başkanlık koltuğunu Özgür Özel'e bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili "Ofis açmış sanırım, inşallah mutfağı da unutmamıştır." diye konuşmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter(X) hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'a cevap verdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaşadığı Cumhurbaşkanı Külliyesi’nin mutfağına atıfta bulunan Kılıçödaroğlu  “Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün” diye yazdı

İşte Erdoğan’ın "Mutfak" göndermesine Kılıçdaroğlu’nun cevabı

Erdoğan bugün bana aklınca bir mutfak göndermesi yapmış. Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. “Ben onu beceremem” diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap