SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 10 soruyu hatırlattı "Düştüğün küfür çukuruna inemem"

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 10 soruyu hatırlattı "Düştüğün küfür çukuruna inemem"

04 Haziran 2022 Cumartesi - 17:39




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorduğu hatırlatarak "Erdoğan sorularıma yanıt verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam etmişsin" dedi.





AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen çarşamba günü partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru yöneltmiş; ''Bu sorulara öyle kıvırtarak, laf çevirerek, yuvarlak sözler ederek değil, kesin, kati, net cevap vermesini bekliyorum. Şayet bu delikanlılığı yaparsa kendisini siyaseten ve tıbben mazur görmekten vazgeçip muhatap almaya başlayabiliriz'' demişti

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 sorusuna 7 saat sonra yanıt vermiş ve 10 soruyu da Erdoğan'a yöneltmişti.

ERDOĞAN'IN HEDEFİNDE GEZİ VE KILIÇDAROĞLU VARDI

Erdoğan, partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Burada yaptığı açıklamalarda Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, ekonomik krizi Gezi Direnişi'ne bağladı. Kılıçdaroğlu'nu yanıt verdiği '10 soru' üzerinden sert ifadelerle suçladı.


"Gezi olaylarıyla başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur-faiz-enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı, 1.5 trilyon doları bulan bir milli gelirle çok farklı bir yerde olacaktık" diye konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik de "Yüreksizliğini, çapsızlığını, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu göstererek cevap vermiş" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU: DÜŞTÜĞÜN KÜFÜR ÇUKURUNA İNEMEM...

CHP lideri Kılıçdaroğlu da, sosyal medya hesabından Erdoğan'a yönelttiği soruları hatırlattı ve Erdoğan'ın bugün kendisine yönelik yaptığı açıklamaya değindi.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan sorularıma yanıt verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam etmişsin. Düştüğün bu küfür çukuruna ben inemem, hiç kusura bakma" ifadelerine yer verdi.

 


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap