SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kemal Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimlerdeki başarımızı iktidarda göstereceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimlerdeki başarımızı iktidarda göstereceğiz

27 Mart 2021 Cumartesi - 13:23




Bugün katıldığı törende CHP'li belediyelere övgülerde bulunan Kılıçdaroğlu, CHP'nin belediyelerdeki başarısını iktidar da göstereceğini söyledi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İBB'nin yapımına tekrardan başladığı Kirazlı - Halkalı Metrosu inşaatının açılış töreninde konuştu.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin yönetiminde olan belediyelerin çalışmalarına övgülerde bulunurken, "Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Siyaset halka hizmet etmekse, bütün belediye başkanlarımz 24 saati kullanıyor." ifadelerini kullandı.

CHP'nin yerel yönetimindeki başarılarını genel seçimlere de yansıyacağına inandığını söylen Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde de Türkiye'yi CHP'li belediyeler gibi yöneteceklerinin sözünü verip şu ifadeleri kullandı;

YERELDEKİ BAŞARIMIZ GENELE İŞARET

"Yerel yönetimlerden başladık merkezi yönetime kadar. Yerel yönetimlerdeki başarılar merkezi yönetimlerde sağlayacağımız başarıların işaretleri. Türkiye'yi bütün sorunlarından arındırıp görkemli, güvenilir bir ülke haline getireceğiz.


Cinsiyet eşitliğinin olduğu, herkesin aşının, herkesin işinin olduğu güzel bir Türkiye inşaa edeceğiz. Beraber yapacağız, birlikte yapacağız. " Kemal Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimlerdeki başarımızı iktidarda göstereceğiz #1

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap