SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kemal Kılıçdaroğlu kendine yeni danışman atadı!

Kemal Kılıçdaroğlu kendine yeni danışman atadı!

20 Haziran 2023 Salı - 09:44




Seçim yenilgisinin ardından tüm danışmanlarını kovan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yeni danışmanlar atamaya başladı. Kılıçdaroğlu, gazeteci Özgür Yici'yi kendisine yeni danışman olarak atadı.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden sonra yaptığı MYK değişikliğinin ardından 4 Haziran'dan önce ataması yapılan danışmanların görevlerine son verdi. Gerçek Gündem'in CHP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Kılıçdaroğlu bugün iki danışman ataması gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, eski Sabah.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Özgür Yici'yi danışman olarak görevlendirdi. Yici, KRT TV ve ANKA’nın da sahibi olan Güneşim Medya bünyesinde İkinci Yüzyıl isminde gazetenin de Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

Engin Özkoç da 'Danışman' olacak
 
CHP Genel Başkanı’nın, eski milletvekili Engin Özkoç'u da danışman olarak görevlendireceği ancak henüz atamasını imzalamadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap