SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kemal Kılıçdaroğlu: Burdayım be burdayım!

Kemal Kılıçdaroğlu: Burdayım be burdayım!

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:44




Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin ümitsizliğe kapılınmaması gerektiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, "Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak." dedi. Bu açıklamadan hemen sonra sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu 'buradayım' mesajı





'BURADAYIZ' MESAJI 

Kılıçdaroğlu seçimlerin ikinci tura kalmasının kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabından bir video yayınlandı. 

Videoyu "Buradayız. Sonuna kadar mücadele" notuyla paylaşan Kılıçdaroğlu, "Buradayım ben buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu-ra-da-yım" dedi.

Dünden bunu yana aralıksız çalıştıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım." dedi.

"Sevgili Halkım, dünden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım. Sonrasında da ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap