SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu'ndan altılı masa çıkışı! Birlikte çözmeye kararlıyız

Karamollaoğlu'ndan altılı masa çıkışı! Birlikte çözmeye kararlıyız

30 Mart 2022 Çarşamba - 14:32




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde basın açıklamasında konuştu. 6'lı masa görüşmesine dair konuşan Karamollaoğlu 'kararlılık' mesajı verdi.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saadet lideri Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

Vahyin nazil olduğu mübarek Kur'ân ayına, bir ömre bedel bir geceye sahip olan gufrân ayına, ihtirasların durulduğu, kardeşlik duygularının dirildiği, şefkat hislerinin bayraklaştığı aya; Ramazan ayına Hoş geldin diyoruz.




Deva Partisi ev sahipliğindeki toplantımız; ülkemiz ve insanımız adına çok faydalı olacak şekilde gerçekleştirildi. Tüm engellemelere rağmen ortak irademizin, istişarelerimizin ve kararlılığımızın güçlü bir şekilde devam etmesi kanaatine varıldı. İktidarın, seçim Kanununda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerini boşa düşürmeye ve hep birlikte kararlı bir şekilde ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıyız.

Vatandaşlarımız çok zorlu bir kışı geride bıraktı ama daha önce de belirttiğimiz gibi yediği bu ayazı unutmayacaktır. Şimdi önümüz bahar ve Ramazan fakat yine çok zorlu günler insanımızı bekliyor; iktidar ise insanımızın feryadını duymazdan, yaşadığı problemleri görmezden gelmeye devam ediyor. İktidara sormak istiyorum ya Allah aşkına siz bu milletten ne istediniz de size vermedi? Milletin size desteğinin karşılığında siz, milletin iliklerine kadar sömürmeyi, perişan bırakmayı bir başarı olarak gördünüz. Yolsuzluğu, yokluğu, israfı ortadan kaldırmak için geldiler ama bunların hepsini kurumsallaştırdılar.




Her gün bir başka bahane üretiyorsunuz. Bir ev kurmanın maliyeti geçen yıldan bugüne en az %100 artmış. Bekarlar evlenemiyor, evliler geçinemiyor bunu neyle açıklayacaksınız. 

Asgari ücretliler ve emekliler başta olmak üzere milyonlarca insanımız açlık sınırında. Memurlar, beyaz yakalılar, evine 2-3 maaş giren milyonlarca aile yoksulluk sınırının altında. Bunu neyle açıklayacaksınız? Bu beceriksizliğin ta kendisidir.

Yoksulluğu bitirme vaadiyle iş başına gelen Ak Parti, yoksulluğu geniş bir tabana yaydı. Orta sınıf çöktü, dar gelirli kesim daha da yoksullaştı.




Halkın içinden geldiği imajını vermek için göreve geldiği ilk yıllarda Keçiören’de mütevazı bir apartman dairesinde oturmayı tercih eden Cumhurbaşkanı sırça köşküne taşındığı günden bu yana gerçekleri duymaz, hakikatleri görmez oldu. Sayın Cumhurbaşkanı halkın geçim derdini hafife aldığı, uzayan kuyrukları görmezden geldiği yetmiyormuş gibi daha sağlıklı beslenmek için manda yoğurdu, kestane balı, hurma ve yulaf yemeyi tavsiye ediyor. Latife yapıyor herhalde.

Eurostat verilerine göre, Erdoğan’ın bizi kıskandığını iddia ettiği Avrupa’ya en çok iltica başvurusu yapan ülkelerden birisi haline geldik. Suriye, Afganistan, Irak ve Pakistan’ın ardından Avrupa’ya iltica başvurusunda bulunan ülkeler arasında 5. sıradayız.




Biz Saadet Partisi olarak insanımızı yeniden ülkesiyle barıştırmakta kararlıyız. Ülkemizin problemlerine kalıcı çözümler üretmek için varız. Biz, insanımızı insanca yaşatmak için varız. 

Bazı insanlar yavruyken köpek alıp büyüyünce sokağa atıyor. Evine aldığın köpeği başı boş bırakamazsın! Yetkililer ise köpek saldırıları konusunda mutlaka bir çözüm getirmelidir. Sokak hayvanlarını korumak, onların can güvenliğini sağlamak da bizim sorumluluğumuzdadır. Ancak daha öncelikli görevimiz insanların can güvenliğini sağlamaktır
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap