SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu: ''Öcalan'ı TRT'ye benim amcaoğlu çıkardı''

Karamollaoğlu: ''Öcalan'ı TRT'ye benim amcaoğlu çıkardı''

27 Haziran 2019 Perşembe - 15:40




PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin çağrıda bulunması sonrasında TRT Kurdi’nin kardeşi Osman Öcalan’ı ekrana çıkarması siyasette gündem olmaya devam ediyor.





Dün haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu konuyla ilgili bir soruya verdiği yanıtta, “Onu AK Parti çıkarmamıştır. Benim amcaoğlum çıkarmıştır. Sonra da suçu Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti’ye atmıştır. Nereden çıkmış, nasıl çıkmış, bir sorayım ben ona ya. Hesap sorarım ben emmioğlumdan. Şimdi bundan dolayı AK Parti’yi suçlamak olacak iş mi ya” şeklinde yanıt verdi.

ERDOĞAN: KIRMIZI BÜLTENLE ARANDIĞINI BİLMİYORDUM

Erdoğan sözlerine, “Doğrusu ben Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Ancak TRT Kürdi’ye müracaat yapmışsa bunu da TRT’deki arkadaşlarım bilirler. Kürdi’yi kurduğumuzda kimse ‘neden kurdunuz’ demedi. TRT’yi yönetenler bütün hassasiyletleri göz önüne alarak adımlarını atarlar, Kürdi’nin reytingleri yükseltmeyi de düşünür. Ülkeye neyin nasıl faydalı olacağını da düşünür. Buna göre adım atmışlardır” ifadelerini kullanarak devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap