SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağı söyledi

Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağı söyledi

15 Haziran 2022 Çarşamba - 13:28




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantısında altılı masanın olası cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağına dair net ifadeler kullandı.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık olarak yaptığı basın toplantısında altılı masanın cumhurbaşkanı adayına ilişkin net ifadeler kullandı.Peki, altılı masanın veya muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak?

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Net olarak, hukuken seçim tarihi belirlendikten sonra, altılı masa veya muhalefet olarak bizler bir araya gelip bir cumhurbaşkanı adayını açıklarız ama henüz seçim tarihi kesinleşmeden böyle bir adayın şimdiden açıklanması ihtiyacını da duymuyoruz, gereği de yok.

Neden ısrarla; aday belli olsun, aday belli olsun, aday belli olsun. Sabret. Belli olacak bir gün. İlle de sayın cumhurbaşkanı adayın belli olmasını istiyorsa, ben orada da bir samimiyet görmüyorum. Çünkü aday ne kadar erken belli olursa o adayın zaafiyetlerini kendisine göre  ortaya dökebilmek için önündeki zamanda o kadar geniş olacaktır.

İstedikleri tek sebebi budur diye düşünüyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap