SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Karamollaoğlu, çiftçilere seslendi: Pes etmeyin, değişecek bu şartlar

Karamollaoğlu, çiftçilere seslendi: Pes etmeyin, değişecek bu şartlar

11 Haziran 2021 Cuma - 15:12




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Geçim İttifakı kampanyası kapsamında düzenlediği Çiftçi Kongresi'nde çiftçilere seslendi.





Saadet Partisi, Geçim İttifakı kampanyası kapsamında organize ettiği çevrim içi kongrelerinin ikincisi olan Çiftçi Kongresi'nde üretemez hale getirilen çiftçilerin sorunlarını kendilerinden dinledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde çevrim içi olarak düzenlen kongrede, zor şartlara rağmen üretim gayretinde olan çiftlere "Pes etmeyin, bu şartlar bir gün değişecek" diyerek seslendi.

Zoom üzerinden gerçekleşen kongrede, 81 ilde toprağa birbirinden farklı tohumlar atarak üretmek isterken geçim mücadelesi ile baş başa bırakılan çiftçiler; yaşadıkları sıkıntıları, pandeminin getirdiği yükü, iktidar eliyle nasıl üretemez hale getirildiklerini ve ürünlerinin nasıl zayi edildiğini ifade etme fırsatı buldu.

Saadet Partisi sosyal medya üzerinden kongreden kesitler yayınladığı videolarla çiftçinin yaşadığı sorunları, taşıdığı derdi bir kez daha paylaştı.

Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Çiftçi Kongresi, Youtube üzerinden de canlı olarak yayınlanırken, sorunlara ilişkin ortak akılla ulaşılan çözüm önerileri Kongre Bildirisi hazırlanarak kamuoyuyla paylaşıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap