SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İzin mi alacak tartışmaları kapanadı! Büyük kapışma için geri sayım

İzin mi alacak tartışmaları kapanadı! Büyük kapışma için geri sayım

03 Haziran 2019 Pazartesi - 13:24




Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, canlı yayına çıkma konusunda CHP ile bayramdan sonra görüşme yapılacağını duyurdu.





23 Haziran seçimlerine sayılı günler kala adaylar, çalışmalarını devam ettiriyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım, NTV'de seçim özel yayınına konuk oldu.

Gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, son günlerde oldukça fazla gündeme gelen CHP'li Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın konusuna da açıklamalarda bulundu.

ORTAK YAYIN KONUSUNDA TEMASA GEÇİLECEK




Yıldırım, özellikle CHP'li İmamoğlu'nun da talepte bulunduğu ortak yayın konusunda "Prensipte bir problem yok. Bayramdan sonra CHP ile temasa geçilecek." açıklamasını yaptı.

Yıldırım, "Arkadaşlarımız görüşüyorlar. Artık o hazırlıkları, detayı, günü, içeriği, kuralları... Tabii bu yayının İstanbullulara bir katkı sağlamasını önemsiyorum. Tercihim, ağırlıklı İstanbul olmalı. Onu söyleyince de onu da çarpıttılar. Korkuyor musun diğer konularda cevap vermeyeceğin için mi istemiyorsun gibi aslı astarı olmayan şeyler söylediler. Her şeyi konuşurum ben. Arkadaşımızın siyasi tecrübesinden kat kat tecrübem var, yaşadıklarım da var. Bu bir hakikat. İstanbul'da belediyeciliğim 1994'te başladı. Yeni İstanbul'a aday oluyor filan değilim. Cumhurbaşkınımızla dört buçuk sene beraber İstanbul'da beraber çalışmışız."ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap