SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti'den Giresun'da yapımı tamamlanmayan yollar için acil çağrı

İYİ Parti'den Giresun'da yapımı tamamlanmayan yollar için acil çağrı

13 Ocak 2021 Çarşamba - 14:49




İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak bütün siyasileri ve milletvekillerini Giresun'a sahip çıkmaya çağırdı. Açıklamada sel felaketinden sonra yapılması planlanan yolların bitmediği belirtilerek, 'Bu yollar bir an evvel bitirilmeli, Giresun'un hizmetine sokulmalıdır. ' denildi.





İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İYİ Parti olarak Giresun’umuza ve Giresun halkına hizmet etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sürekli sahada ve halkımızın arasındayız; sorunlarını ve dertlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Şebinkarahisar ilçemizde kongre sonrası partimiz teşkilat çalışmaları ve şehrimizle ilgili çalışmalar yapılarak, akşam partide ilçe teşkilatımız ve il teşkilatı ile sayın Genel Başkan yardımcımız sayın Av. Ünzile Yüksel hanımefendi ile çalışmalara katıldık.

Giresun Dereli Şebinkarahisar yolu ve Eğribel tüneli de gezilerek Dereli yolunda çalışmaların başladığına şahit olduk, inşallah Dereli güzergahının olsun bitirilmesini sevinerek umut etmekteyiz. Ama bizden sonra başlayan Ordu Koyulhisar güney yolu sayısız tünel ile açıldığı halde maalesef halen bizim Eğribel tüneli inşaatı durmuş ve şantiye tatil edilmiştir. Bizimle başlayan Rize Ovit tüneli çift tüplü olarak  bitirilmiş ve hizmete açılmıştır. Bu yol Giresun'un yoludur orta Anadolu'yu Giresun limanına bağlayan 150 senelik yoldur. Bir an evvel bitirilmeli Giresun'un hizmetine sokulmalıdır. Bütün siyasileri ve milletvekillerini Giresun'a sahip çıkmaya çağırıyorum.

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk Giresun iline bağlı olarak, Suşehri, Akıncılar, Gölova, Koyulhisar, Şiran Kelkit çayı vadisinde bulunan ilçelerimiz olarak, merkezde Şebinkarahisar bağlı olduğu Giresuna 125 km, Alucra 150 Km ve Çamoluk 185 km mesafededir. Suşehri bağlı olduğu Sivas iline 145 Km, Akıncılar 155 km, Suşehri 180 km ve Gölova ise 190 km mesafededir. Şiran ise Gümüşhane iline 110 km mesafededir. Bütün bu ilçeler Şebinkarahisar il yapıldığı takdirde çok daha verimli devlet hizmeti görülebilecektir.

Giresun’un bilindik isimleri partimize teveccüh göstermektedir. Şehrimizin Alucra Belediye başkanlığı yapmış değerli ağabeyimiz ve saygın büyüğümüz sayın Kemal Bıyıkçı ve bugün ise Şebinkarahisarda peşpeşe 3 dönem ve Anap Doğruyol partilerinden Belediye başkanlığı yapan sayın ağabeyimiz Mehmet Özdemir'in partimize üyeliğinin haklı gururunu yaşıyoruz. Partimiz ve şehrimiz tecrübelerinden çok istifade edeceğine inanıyoruz.


Vatandaşlarımızı ve herkesi hemen bugün partimize üye olmaya davet ediyoruz. Partimiz il ve ilçelerimizde üye yapma hizmetini her an yapmaktadır. Türkiye'nin geleceğini ve kurtuluşunu partimizde görmekteyiz.

Gazeteciler cemiyetinin Giresun'da bir ilke imza atarak Giresun'un meselelerinin konuşulduğu mekan olarak hizmet etmeye başlaması da takdire şayan bir davranıştır. İktidar olunca gazeteciler cemiyetine Zeytinlik turistik merkezinde yer tahsis edip, hizmetin daha iyi yapılmasını sağlayacağız.

İyi parti il başkanı olarak Giresun ‘un ve Giresunlu'nun ve Giresunspor'un yanındayız ve halkımıza hizmet etmeyi kendimize amaç edindik. Giresun’un menfaatine olacak her konuda partizanlık yapmadan hizmet konusunda her türlü olumlu konuları destekliyoruz, olumsuz konularda da uyarılarımızı yaparak çözüm üretmeye çalışıyoruz. Abdulkadir Eroğlu İYİ Parti Giresun il başkanı"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap