SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi Parti'de neler oluyor?
21.10.2020
Meral Akşener’in önderliğinde her geçen gün büyüyen İYİ Parti bugünlerde adına kriz denilen eylem ve söylemlerle boğuşmaya başladı. Siyaset sahnesinde ne zaman bir parti yükselmeye başlasa onun içerisine mutlaka nifak tohumları saçılmaya çalışılıyor.

Muhalefet kanadında etkin rol oynayan İYİ Parti’de kongrede yaşanan liste krizinin ardından bu kez Ümit Özdağ, İstanbul il başkanı ile ilgili olarak ileri sürdüğü ‘FETÖ’cü’ söylemi ile tartışmaların odağına çekilmek isteniyor.
Özdağ’a sormak gerek: Şimdi mi aklına geldi il başkanının FETÖ’cü olduğu? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de denenen bu yakıştırma şimdi il başkanlarına mı yapıştırılmaya çalışılıyor diye düşünmüyor değilim.
Özdağ’ın yükselişe geçen bir partinin yol almasına takoz koyan bu söylemini ispatlamak gibi bir sorumluluğu vardır. Akşener’in olduğu yerde bu örgütün mensuplarının barınması mümkün değil. Bu nedenle yaşananlar İYİ Parti’nin yükselişinin önünü kesmek adına birilerinin perde arkasından dürtmesi ile atılan adımlar olmasın! Bunlar yaşanırken İYİ Parti’nin güçsüzleşeceğini düşünenler yanılır çünkü İYİ Parti iyi yolda.

ZORLUOĞLU’NUN YOLU

Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladıktan sonra kendine has üslubuyla kente hizmet için çalışmaya devam ediyor. Kim ne derse desin, önyargılı saldırılara karşı direnen Zorluoğlu, her alanda vatandaşın gönlüne girmek için verdiği uğraşla takdir görüyor.
Mahallelerin gözü, kulağı, dili olan muhtarlarla kurduğu diyalog ile birçok alanda belediye olarak üzerine düşeni yerine getirmekten imtina etmeyen bir başkan profili çiziyor, şehri halkın kendisine verdiği yetki çerçevesinde yönetmeyi yeğliyor. 

Altyapıdan üstyapıya, spordan şehrin elzem projelerine kadar her alanda beyin takımıyla gayretkeş ve canhıraş bir eforla yoluna devam ediyor. Hariçten gazel okuyanların değil, kentin beklentilerine ve vatandaşın isteklerine cevap vermek için uğraş veren Zorluoğlu’na ‘durmak yok yola devam’ diyorum.

KADİR  ÖZCAN  UNUTULMAZ

Trabzonspor’un efsane kadrosunun vazgeçilmez oyuncusu Kadir Özcan 7 yıl önce bugün aramızdan ayrılmıştı. Milli takımın ve Trabzonspor’un değişmez oyuncusu Özcan’ı unutmak mümkün değil. 
Kadir Özcan’ı bir kez daha saygıyla anıyor, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap