SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İstifa etmişti! Berat Albayrak sessizliğini bozuyor: Burası çok önemli

İstifa etmişti! Berat Albayrak sessizliğini bozuyor: Burası çok önemli

07 Mart 2022 Pazartesi - 12:27




İstifa eden ve sırra kadem basan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Burası çok önemli' isimli bir kitap ile sessizliğini bozuyor.





Kasım 2020’de sosyal medya hesabından istifa eden ve görevinden 'affını' isteyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yazdığı kitap ile sessizliğini bozmaya hazırlanıyor.

CUMA GÜNÜ SATIŞA SUNULACAK

Turkuvaz Kitap tarafından çıkarılan, "Burası Çok Önemli!-Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye" isimli kitabın cuma günü tüm kitapçılarda olacağı açıklandı.

‘BİZ KÖPRÜYÜ GEÇTİK’

288 sayfadan oluşan ve ön satışa çıkan 288 sayfalık eserin tanıtım bülteninde, “Şunu çok net bir biçimde ifade edebilirim ki biz köprüyü geçtik. EVET! Türkiye Cumhuriyeti olarak biz artık köprüyü geçtik” denilerek şu ifadeler kullanıldı:


“Çok da uzun bir süre kalmadı; 2030 yılını dahi bulmadan ekonomik ve refah düzeyi olarak ülke tarihinin en güçlü dönemine gireceğiz... Kişi başı gelir, cari denge, istihdam ve üretim anlamında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma sürecimiz başlayacak. Tarihten aldığı büyük mirasla... Üç kıtanın kesişim noktasındaki jeopolitik ve jeostratejik konumuyla... Özellikle son 20 yıldır konsolide ettiği bölgesel ve küresel tecrübeyle... Sahip olduğu güçlü liderlikle... Ulaşımdan savunma sanayiine, ekonomiden enerjiye inşa ettiği sağlam altyapı ve kapasitesiyle... Türkiye bu tasavvuru ortaya koyabilmeye namzet en önemli ülkelerden biri olacaktır.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap