SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İşte ''Erdoğan'dan sonrası'' için dikkat çeken anket sonuçları

İşte ''Erdoğan'dan sonrası'' için dikkat çeken anket sonuçları

25 Şubat 2021 Perşembe - 16:48




Gezici Araştırma tarafından yapılan bu anket, AK Parti içerisinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra "en güvenilir ismin" kim olduğunu ortaya koydu.





Gezici paylaşımında, ankete katılanlara, “AK Parti içinde Erdoğan dışında beğendiğiniz, güvendiğiniz ve makul bulduğunuz isimler kimlerdir?” sorusunu yöneltti.

Ocak 2021’i kapsayan araştırmada birinci çıkan isim ise Süleyman Soylu oldu.

 AK Parti ve MHP tabanına sorulan soruda yüzde 24 ile Süleyman Soylu birinci çıkarken yüzde 15 Fahrettin Koca ikinci oldu. Ayrıca araştırmada Erdoğan hariç isimler için “Beğendiğim siyasetçi yok” seçeneğinin yüzde 22 çıkması da dikkat çekti.

Süleyman Soylu’nun Cumhur İttifakında Erdoğan’dan sonra en çok güvenilen birinci isim çıkması akıllara Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ı getirdi.

Soylu, iktidar içerisinde sürekli olarak Berat Albayrak ile aralarında rekabet olduğuna dair iddialarla gündeme gelmişti. İki taraf da bu iddiaları yalanlamamıştı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap