SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İşte Davutoğlu’na bu işten vazgeçsin diye giden 7 AK Partili

İşte Davutoğlu’na bu işten vazgeçsin diye giden 7 AK Partili

11 Aralık 2019 Çarşamba - 18:52




Eski AK Partili Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni parti kurma çalışmalarına hız verirken, dikkat çeken yeni bir gelişme kulislere yansıdı.





Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın görevlendirdiği iddia edilen AK Partili bir heyet, Ahmet Davutoğlu ve ekibiyle görüşerek yeni parti kurma girişimlerine son vermesini istedi.

Bu isimlerin kim olduğu merak konusu olurken AK Partili eski milletvekili Feyzullah Kıyıklık ile beraber toplam yedi ismin Davutoğlu'nun yanına gittiği öne sürülüyor.

Odatv'nin haberine göre söz konusu isimlerin; Ekrem Erdem, İsmail Erdem, Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Ahmet Albayrak, Hasan Basri Yalçın ve Ünal Kaçır'dan oluştuğu iddia ediliyor.

AK Partililerle görüşen Ahmet Davutoğlu ve ekibinde ise, Coşkun Çakır, Abdullah Başçı, Selim Temurci, Nedim Yamalı ve Mehmet Ali Pulcu'nun bulunduğu ileri sürülüyor.

Haberde aktarılana göre Davutoğlu ile görüşen AK Partili heyetin, 3-4 saatlik görüşmenin ardından morali bozuk olarak toplantıdan ayrıldığı kaydediliyor.


AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner ise, “Bu camiada herkes herkesi tanır. Böyle görüşmeler olur. Ama Cumhurbaşkanımız böyle bir heyeti kesinlikle göndermiş değildir” iddiasını öne sürdü.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın siyaset tarzını bilenler böyle bir şey olmayacağını bilirler” diyen Metiner, “Bu Davutoğlu ekibinin bir üfürmesidir. Bu yalan üzerinden de kendilerine siyasi bir rant ve güç devşirmeye çalışıyorlar” iddialarını sıralıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap