SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İsmail Saymaz canlı yayında Metropoll'ün son anketinin sonuçlarını açıkladı

İsmail Saymaz canlı yayında Metropoll'ün son anketinin sonuçlarını açıkladı

02 Aralık 2020 Çarşamba - 09:46




Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Özer Sencar'ın sahibi olduğu Metropoll Araştırma Şirketi'nin Kasım ayına ilişkin yaptığı son anketinin sonuçlarını canlı yayında açıkladı.





Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Halk TV'de Salı akşamları ekrana gelen 'Şimdiki Zaman Siyaset'te Metropoll'ün Kasım ayı anket sonuçlarını paylaştı.

İsmail Saymaz, Metropoll Araştırma Şirketi'nin Kasım ayına ilişkin yaptığı son anketi sonuçlarını canlı yayında şu sözlerle paylaştı:

 AK PARTİ 30 BANDININ 1 PUAN ÜSTÜNE ÇIKTI!

"AK Parti, 30 bandının altına düşmüştü, 1 puan civarında oyunu artırarak 30'a tekrar çıktı. Berat Albayrak'ın gitmiş olmasına AK Parti'liler bile o kadar sevinmişler ki, AK Parti oylarında bir - bir buçuk puan kadar artış olmuş. 

Avrasya Araştırma'dan son anket: AK Parti'nin oyunda şok düşüş


İYİ PARTİ YÜZDE 8-9

İYİ Parti'de yüzde yarım düzeyinde bir gerileme var, Ümit Özdağ etkisi olduğu tahmin ediliyor.  İYİ Parti'nin kararsızlar dağıtılmadan önce oy oranı yüzde 8-9 civarında görünüyor.

CHP YÜZDE 16.2

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kayda değer bir gerileme var, yüzde 16.2'ye gerilemiş.

 MUHARREM İNCE


İlk defa bu araştırmada Muharrem İnce sorulmuş. İnce, çoğunlukla CHP'lilerden oy alıyor ama diğer partilerden de oy alıyor. Muharrem İnce'yi ne derece desteklersiniz diye sorulmuş, yüzde 3,6'sı çok desteklerim diyor. Yüzde 29'u desteklerim demiş. Bu da beğensini yüzde 32'lere getiriyor. CHP'lilerdeki beğenisi ise yüzde 50'lere kadar tırmanıyor.

AK PARTİLİLERİN YÜZDE 60'I DAMADIN İSTİFASINA OLUMLU BAKIYOR

AK Parti'lilerin yüzde 60'ı Berat Albayrak'ın istifasını olumlu bulduğunu söylemiş."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap