SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu'ndan Yavaş'a: Aramıza kimse giremez

İmamoğlu'ndan Yavaş'a: Aramıza kimse giremez

05 Haziran 2022 Pazar - 11:37




İktidar medyasında iki ismin bir süredir küs olduğunu ileri sürdüğü İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş, Van’da bir araya geldi. İmamoğlu, Yavaş'a, "Aramıza kimse giremez" dedi.





İktidar medyasında bir süredir muhalefetin cumhurbaşkanı aday adayları arasında isimleri geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın aralarının kötü olduğu iddia ediliyor.

Buna kanıt olarak da CHP’nin İstanbul Maltepe’deki mitinginde, iki başkanın birbirine selam vermediğini gösteren bir video dolaşıma sokuldu. Çeşitli kaynaklar iki başkanı bir arada gösteren başka videolar paylaşsa da bu iddialar değişik vesilelerle gündeme getirilmeye devam etti.

CHP’li belediye başkanlarının geçtiğimiz hafta Van’da düzenlediği çalıştayda da gözler bu iki başkandaydı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre  İmamoğlu ve Yavaş’ın çalıştay başlamadan önce bir restoranda kahve içtiği görüntüler paylaşılırken daha sonra bu durum ikili arasında da espri konusu oldu.

Çalıştayın düzenlendiği salona giren Yavaş önce İmamoğlu’nun arkasında oturan belediye başkanlarıyla selamlaştı, daha sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve İmamoğlu’nun elini sıktı.


Biraz gecikmeli gerçekleşen el sıkışmanın ardından İmamoğlu Yavaş’a, “Aramıza kimse giremez başkanım. Girse girse Tunç Bey girer” dedi. Karşılıklı gülüşmelerin ardından İmamoğlu ile Yavaş aralarında oturan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte toplantıyı izledi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap