SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İbrahim Kalın: "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım"

İbrahim Kalın: "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım"

11 Eylül 2020 Cuma - 12:20




Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerinden sonra Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Erdoğan'ın kendine güvenen, Macron'un da hayranlık ve hasretle kendisine baktığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Gül, herhangi bir açıklama yapmadı. İbrahim Kalın'dan da Macron'a fotoğraflı yanıt geldi "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım"





Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa lideri Macron'un kendisini hedef alan açıklamasının ardından sosyal medyadan "Kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz" paylaşımı yapmıştı.

Bakan Gül'den manalı paylaşım

Macron'a göndermede bulunan bir paylaşım da Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den, Twitter'da geldi. 

 

Adalet Bakanı Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bakan Gül, herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. 


İbrahim Kalın'dan Macron'a fotoğraflı yanıt: Sözü uzatıp kendimizi yormayalım

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un "Bizim sorunumuz Erdoğan'la" sözlerine bir tepki de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Kalın, Erdoğan'ın Macron'un omzuna elini koyduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Sözü uzatıp kendimizi yormayalım" açıklamasında bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap