SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Haşim Kılıç aday olacak mı? "Benim dışımda gelişen bir konu"

Haşim Kılıç aday olacak mı? "Benim dışımda gelişen bir konu"

11 Nisan 2022 Pazartesi - 14:08




Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacağı yönelik iddialar hakkında konuşan Haşim Kılıç ortaya atılan iddiayla ilgili "Benim dışımda gelişen bir konu" ifadelerini kullandı.





Gazeteci Nihat Genç Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olacağına yönelik kesin ifadeler kullanmıştı. Kamuoyunda bu konuyla ilgili yüzlerce haber yapılırken Haşim Kılıç'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

 Haşim Kılıç Millet İttfakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağına yönelik tartışmalar sıcaklığını korurken konuyla ilişkin Kılıç kritik bir açıklama yaptı.

Habertürk'ten Çimen Çetin'in haberine göre, Haşim Kılıç, "Neye dayanarak böyle bir iddia ortaya atıldı bilmiyorum. Başkanlar adaylarla ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve henüz isim tespit etmediklerini söylüyorlar" dedi. Kılıç, 6'lı masada yer alan liderlerle de bir görüşmesinin olmadığını ve adaylık konusunun da gündemde olmadığını sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap