SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Hamza Dağ: "Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak"

Hamza Dağ: "Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak"

05 Nisan 2022 Salı - 09:52




AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AKP'ye ömür biçenleri hayatları boyunca duyduklarını söyleyerek "Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak" dedi.





AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarına katıldı. Dağ, "Yıl 2022 oldu, AK Parti hala iktidar. Bugünlerde de yine ömür biçmeye çalışıyorlar bir takım sıfatlar belirlemeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak" dedi.

Dağ, Ramazan ayının önemine değinirken, bu yıl daha çok sokak iftarlarına katılarak, ev ziyaretleri yapacaklarını anlattı.

"YIL 2032 OLACAK YİNE AK PARTİ İKTİDARDA OLACAK"

"AK Parti'ye ömür biçenler, bugünlerde yine ömür biçmeye başladılar." diye konuşan Dağ, "o ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. İl gençlik kolları başkanıydım. Diyorlardı ki 'AK Parti, ANAP gibi Doğru Yol gibi tarihteki yerini alacak'. Bunu söylediklerin de yıl 2007, 2008'di. Yıl 2022 oldu. AK Parti hala iktidar bugünlerde de yine ömür biçmeye çalışıyorlar bir takım sıfatlar belirlemeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak yine AK Parti iktidarda olacak. Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap