SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Gürsel Tekin: CHP'nin cumhurbaşkanı adayı, partinin içinden yetişen biri

Gürsel Tekin: CHP'nin cumhurbaşkanı adayı, partinin içinden yetişen biri

04 Aralık 2020 Cuma - 18:34




CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, adayın CHP'nin içinden biri olduğunu ama bunu bir tek Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklayabileceğini söyledi.





CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bugün Haber Global'de Saynur Tezel'in konuğu oldu.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Tekin, CHP'nin şu an cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu duyurdu.

"Cumhur ittifakı'nın adayı net; Sayın Recep Tayyip Erdoğan" diyen Tekin, Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın karşılaştırmasını yaparak konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

KILIÇDAROĞLU ÇOK HASSAS DAVRANMAK ZORUNDA

"Millet İttifakı'nın alanı geniş, önümüzdeki günlerde daha da genişleyecek. Yeni siyasi partilerde büyük olasılıkla dahil olacak. Bu sürecin lokomotofi de CHP. Doğal olarak CHP Genel Başkanı çok hassas davranmak zorunda.  Bu süreci yöneten lider çıkıp adayımızı açıklayalım derse tüm süreci enfekte eder.


ADAYIMIZ BELLİ AMA KILIÇDAROĞLU AÇIKLAR

Elbette Cumhurbaşkanı adayımızı biliyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu, açıklayacak. Bizim adayımız CHP'nin evladıdır.

CHP'NİN MUTFAĞINDA YETİŞEN BİR İSİM

Partimizin mutfağında hepimizin kabul ettiği bir isim. Elbette süreç içerisinde değişebilir. Koşullar ve siyasal süreç başka bir noktaya götürebilir.

ABDULLAH GÜL KESİNLİKLE DEĞİL


Abdullah Gül kesinlikle bu tablonun içinde değil. Dün de olmamıştı, bugün de yok.

ŞU ANDA MİLLET İTTİFAKI'NIN ORTAK ADAYI YOK

Millet İttifakı'nda kimim aday olacağını belirleyecek olan biz değiliz. Şu anda ortak bir aday yok.  Herkesin kendi adayı var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap