SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Görüşme buz gibi başladı! Meral Akşener, Özgür Özel'i karşılamadı ittifak pazarlığı

Görüşme buz gibi başladı! Meral Akşener, Özgür Özel'i karşılamadı ittifak pazarlığı

30 Kasım 2023 Perşembe - 10:59




CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret ediyor. Görüme çok soğuk bir havada başladı. Akşener, konuğunu kapıda karşılamadı. 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak olacak mı?





CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meral Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitti. Meral Akşener'in Özgür Özel'i karşılamaya çıkmaması dikkat çekerken, iki liderin görüşmesi başladı.

İki lideri görüşmesi öncesi CHP ve İYİ Parti kurmayları görüşmüş ve görüşmenin içeriğini belirlemişti.  İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılan ziyaretinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e partinin genel sekreteri Selin Sayek Böke de eşlik etti.

Akşener ile Özel arasında gerçekleşen görüşmede yerel seçim ittifakının görüşülmesi bekleniyor.  İYİ Parti'nin Özgür Özel'in Kürt sorunu konusundaki çıkışlarından rahatsız olduğu ve tek başına seçime girme kararını sürdüreceği konuşulurken, İstanbul ve Ankara için yeni formüller aranıyor.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap